მასალა:
მომზადება:
გათალეთ და გარეცხეთ კარტოფილი, ბასრი დანით ფრთხილად გამოვჭრათ კარტოფილისგან ფორმა “ბაჩონკა” , შემდეგ მდუღარე წყალში ვდებთ კარტოფილებს და ვხარშავთ დაახლოებით 5-7 წუთი, ვიღებთ კარტოფილებს და ვაცდით ცოტა გაშრობას, შემდეგ გააცხელეთ ტაფა საშუალო ცეცხლზე, დაასხით ტაფას 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი და ასევე კარაქი (შეურიეთ ერთმანეთს) . შემდეგ დააწყეთ ტაფაზე კარტოფილები და ოთხივე მხარეს მობრაწეთ , სანამ ფერს არ შეიცვლის. გადმოღების შემდეგ მოაყარეთ მარილი და თეთრი პილპილი.
ხორცი პიურეთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი