შემადგენლობა:
მომზადება:
ხახვი დაჭერით ნიორთან ერთად ზეთში და მოშუშეთ. კარტოფილი დაჭერით მსხვილად, სტაფილო და წიწაკა-პატარა ნაჭრებად. მოშუშულ ხახვს დაასხით 1.5-2 ლ წყალი და როდესაც ადუღდება, ჩაუმატეთ კარტოფილი და სტაფილო. 5 წუთში ჩააყარეთ დაჭრილი წიწაკა და ხმელი მწვანილი.
წვნიანი რომ წამომუღდება დაუმატეთ ვერმიშელი და განაგრძეთ ხარშვა. მზა წვნიანს დააყარეთ დაჭრილი ოხრახუში და გადმოდგით ცეცხლიდან.
გოგრის და პომიდვრის სუპი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი