შემადგენლობა:
ცომი:
შიგთავსი:
მომზადება:
კარტოფილის ნახარშს დავამატოთ ზეთი, შაქარი, საფუარი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილას 30–40 წუთით. შემდეგ მომზადებული ცომი დავყოთ პატარა ნაწილებად, გავაბრტყელოთ, თითოეულში მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, მივცეთ პერაშკის ფორმა და შევწვათ ღრმა ტაფაზე დიდი რაოდენობის ადუღებულ ზეთში.
შიგთავსის მომზადება:
კარტოფილი გავთალოთ და მოვხარშოთ წყალში (კარტოფილის ნახარში შევინახოთ ცომისთვის), შემდეგ გავაკეთოთ პიურე, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი და ზეთში მოთუშული სოკო და ხახვი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ.
ლობიანი (ბაჭული) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი