კარტოფილიანი ფუნთუშები

შემადგენლობა:

თავზე მოსასმელად:

მომზადება:

ჯამში მოათავსეთ წყალი, საფუარი და შაქარი და გააჩერეთ 5 წთ. ცალკე ჯამში მოათავსეთ

მოხარშული კარტოფილი, რძე, კარაქი, კვერცხი, როზმარინი და კარგათ ათქვიფეთ, სანამ მასა

ერთიანი არ გახდება. შემდეგ დაუმატეთ ფქვილი, მარილი და საფუვრიანი მასა. მოზილეთ

ერთგვაროვანი ცომი . მიღებული ცომისგან გააკეთეთ ბურთულები, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე

და შედეთ ღუმელში 350 გრადუსზე 13–15 წთ. როცა გამოცხვება, თავზე მოუსვით კარაქის და

თაფლის ნაზავი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვეზელი ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი