შემადგენლობა:
თავზე მოსასმელად:
მომზადება:
ჯამში მოათავსეთ წყალი, საფუარი და შაქარი და გააჩერეთ 5 წთ. ცალკე ჯამში მოათავსეთ
მოხარშული კარტოფილი, რძე, კარაქი, კვერცხი, როზმარინი და კარგათ ათქვიფეთ, სანამ მასა
ერთიანი არ გახდება. შემდეგ დაუმატეთ ფქვილი, მარილი და საფუვრიანი მასა. მოზილეთ
ერთგვაროვანი ცომი . მიღებული ცომისგან გააკეთეთ ბურთულები, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე
და შედეთ ღუმელში 350 გრადუსზე 13–15 წთ. როცა გამოცხვება, თავზე მოუსვით კარაქის და
თაფლის ნაზავი.
ღვეზელი ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი