კანაპე ვირთევზას ღვიძლით

შემადგენლობა:

მომზადება:

პური დაჭერით თხლად, მოაცალეთ ქერქი და დაბრაწეთ კარაქში.

ვირთევზას ღვიძლის კონსერვს გადაუწურეთ წვენი, დაჭერით თხლად და გაანაწილეთ პურის ნა჻ღებზე.

ზემოდან მოათავსეთ რგოლებად დაჭრილი მწვანე და შავი ზეთისხილი.

სუფრასთნ მიტანი წინ მორთეთ ოხრახუშით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის აკროშკა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი