კალმახი პიურეთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გასუფავებული და გარეცხილი კალმახი ჩავდოთ ქვაბში მდუღარე მარილწყლით და მოვხარშოთ მთელ-მთელად. წყალი იმდენი უნდა იყოს, რომ თევზს ოდნავ ფარავდეს. თევზთან ერთად ჩავყაროთ დაფნის ფოთოლი და შავი პილპილი. მთელ-მთელი  მოხარშული კალმახი დავაწყოთ მოგრძო თეფშზე, ზედ მოვაყაროთ ლიმონის თხელი ნაჭრები. გარნირად გავუკეთოთ კარტოფილის პიურე.

კალმახი პიურეთი

2.8 (55%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ორაგულის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი