შემადგენლობა:
მომზადება:
კალმახი გარეცხეთ ცივ წყალში, გააშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ 15 წუთით. მოაყარეთ
მარილი და პილპილი. თევზი ამოავლეთ ჯერ ფქვილში, მერე-ათქვეფილ კვერცხში,
ბოლოს-გატარებულ ნუშში.
ზეთი 170 გრადუსამდე გააცხელეთ და შეწვით კალმახი. შემწვარი თევზი მორთეთ კამით და ლიმონის
ნაჭრებით. მიირთვით კარტოფილის პიურესთან და მწვანე სალათასთან ერთად.
როგორ მოვხარშოთ თევზი სწორად? |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი