კალმახის საცივი

კალმახის საცივი

საცივის მოყვარულებს ახალი რეცეპტი ჩვენგან!

ინგრედიენტები:

ჟელატინი – 10 გ.

შებოლილი კალმახის ფილე – 400 გ.

ლიმონის წვენი – 2 ს.კ.

ნაღები – 1/2 ჩ.ჭ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

მწვანილი მოსართავად

 

მომზადების წესი:

ჟელატინი დაალბეთ 3 ს.კ. ანადუღარ წყალში, გააცხელეთ ორთქლზე და გაწურეთ. თევზის ფილეს მოაცალეთ კანი და ათქვიფეთ ბლენდერში. დაუმატეთ ლიმონის წვენი, ნაღები, პილპილი და მარილი, შეურიეთ გამდნარი ჟელატინი და მოათავსეთ ფორმებში. გააცივეთ 5 სთ. სუფრასთან მიტანის წინ მუსი გადმოიღეთ ფორმებიდან და მორთეთ მწვანილით.

კალმახის საცივი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ხამსა





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*მამუკა სანიკიძე says:

    საცივი ქართულად არ არის სწორი, რუსული ;ხოლოდეცი” ქართულად არ ითარგმნება და საცივს არ ნიშნავს, ქართულად არის ლაბი.

დატოვეთ კომენტარი