შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამში მოათავსეთ ფქვილი,შაქარი,კაკაო და გამაფხვიერებელი-კარგად აურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ
ზეთი,ვანილი,ვაშლის ძმარი და წყალი. ათქვიფეთ კარგად. უნდა მიიღოთ საშუალო
სისქის მასა. მიღებული მასა მოათავსეთ სასურველ საცხობ ფორმაში ( ფორმა უნდა იყოს
პერგამენტიანი), შედეთ ღუმელში 190 გრადუსზე 25-30 წთ. როდესაც გამოცხვება წაუსვით
შოკოკადის კრემი ან გააფორმეთ გემოვნების მიხედვით.
რულეტი ქიშმიშით და ნიგვზით |