მომზადება:
ერთმანეთში აურიეთ 6ჩ.კ კარტოფილის ფქვილი და 60 გ კაკაო. ნარევი გახსენით 350 გ ცივ წყალში, დარჩენილ 250 გ წყალში ჩაყარეთ 100 გ შაქარი და აადუღეთ. მასში წვრილ ნაკადებად ჩაასხით კარტოფილის ფქვილისა და კაკაოს ნარევი. განუწყვეტლივ ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, მიღებული მასა ხარშეთ 5 წუთის განმავლობაში ნელ ცეცხლზე, მოაყარეთ შაქრის ფქვილი, გააცივეთ და მიირთვით.
ყურძნის კისელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი