შემადგენლობა:
მომზადება:
ღრმა ტაფა გააცხელეთ და მოათავსეთ კარაქი, ურიეთ სანამ კარაქი არ გადნება, დაუმატეთ შესქელებული რძე
და კაკაო, ურიეთ,სანამ ერთიანი მასა არ გახდება და არ შესქელდება. გადმოიღეთ და მოათავსეთ თეფშზე, შედეთ
მაცივარში 2 საათის განმავლობაში. შემდეგ გააკეთეთ პატარა ბურთულები და ამოვლეთ შოკოლადის ფანტელებში.
შეგიძლიათ ასევე ამოავლოთ ქოქოსის ფანტელებში, ნიგოზში ან თხილში გემოვნების მიხედვით.
ავოკადოს და შოკოლადის მუსი |