შემადგენლობა:
მომზადება:
ისპანახი კარგად გაასუფთავეთ. გადაავლეთ ცხელი წყალი. ტაფაზე მოათავსეთ კარაქი და კარგად
გაადნეთ, მოათავსეთ ზედ წვრილად დაჭრილი ნიორი და კარგად აურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ
წვრილად დაჭრილი ისპანახი.გააჩერეთ დაახლოებით 5-7 წუთი, შემდეგ დაუმატეთ ათქვეფილი
კვერცხი, მოაყარეთ მარილი,პილპილი და უცხო სუნელი-გემოვნებით. ბოლოს დაუმატეთ
არაჟანი და კარგად აურეთ. გააჩერეთ დაახლოებით 2-3 წუთი. აღნიშნული კერძი ძალიან უხდება
შემწვარ ხორცს.
ინდაურის მკერდი საფანელით |