შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფა გააცხელეთ, მოასხით ზეთი და მოათავსეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, ურიეთ
კარგად, შემდეგ დაუმატეთ ნელ–ნელა დაჭრილი ისპანახი და ურიეთ მანამ, სანამ არ ჩაიშუშება.
გადმოიღეთ ჯამზე და დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, ყველი, მოაყარეთ მარილი და
პილპილი. ცომი გგაყავით ორ ნაწილად და გააბრტყელეთ მრგვლად, ერთი ნაწილი მოათავეთ
მრგვალ საცოხვ ფორმაზე, ზედ კი მოათავსეთ ისპანახიანი მასა და შემდეგ ზემოდან დაადეთ
ცომის მეორე ნაწილი, კარგად შემოუკარით თავი. ზემოდან შეგიძლიათ წაუსვათ ათქვეფილი
კვერცხი. შედეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე 15–20 წთ.
პურის პუდინგი ქიშმიშით |