ისპანახის ღვეზელები არაჟნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ისპანახი გავრეცხოთ,მოვხარშოთ და დავჭრათ წვრილად, დავუმატოთ მწვანე ხახვი, მწვნაილები,მარილი,

დაქუცმაცებული ტყლაპი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ. ფქვილით, კვერცხით,მარილით და წყლით

მოვზილოთ მაგარი ცომი, გავაბრტყელოთ და გამოვჭრათ ჩვენთვის სასურველი ფორმები,

გაბრტყელებულ ცომში მოვათავსოთ გულსართი.შევკრათ, შევდოთ ღუმელში და გამოვაცხოთ. სუფრათან

მივიტანოთ არაჟანთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

არაჟნის პუდინგი