ისპანახის პეროგი

ინგრედიენტები :

მომზადების წესი:

გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსზე.

1.დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოთუშეთ ზეთში 4-5 წუთი დაბალ ცეცხლზე. ჯამში აურიეთ ხაჭო , გახეხილი ყველი, მარილი, პილპილი და თხილი დაუმატეთ 2 ცალი კვერცხი და მოურიეთ. ისპანახი დაჭერით და ხახვისა და ნივრის მასასთან ერთად დაუმატეთ ხაჭოს მასას. აურიეთ ერთმანეთში გარგად.

2. ხის დაფაზე დააყარეთ ცოტა ფქვილი და გააპრტყელეთ  ცომი. გამოსაცხობ ტაფაში ჩააფინეთ ცომი და მოათავსეთ მიღებული მასა. შეახვიეთ (დაფარეთ) ცომით და წაუსვით ათქვეფილი კვერცხის მასა. დაახლოებით 45 წუთში გამოიღეთ ღუმელიდან და გააგრილების შემდგომ დაჭერით და გემრიელად მიირთვით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ინდაურის საცივი კვერცხით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი