მოამზადეთ განსხვავებულად ირმის ხორცი ალუბლით!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ლორი დაჭერით წვრილად. ღხლად დაჭერით ხახვი. პატარა ქვაბში მოშუშეთ ლორი და მის ცხიმში შეწვით
ხახვი. დაუმატეთ ფქვილი, არაჟანი და კარგად მოურიეთ. სოუსი ადუღეთ 10 წუთი და შეაზავეთ მარილით.
ირმის ხორცის ნაჭრები შეწვით ლორის ქონში. მოაყარეთ მარილი და შეინახეთ თბილად.
წვრილად დაჭრილი პური შებრაწეთ გამდარ კარაქში და გადმოიღეთ თეფშზე. შებრაწულ პურს ზემოდან
დააწყვეთ შემწვარი ირმის ხორცი, მოასხით სოუსი. ერთმანეთში აურიეთ ალუბალი და მოცვის ჟელე.
ამ ნაზავით გააფორმეთ ირმის ხორცი. გასაფორმებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ფორთოხალიც.
ბადრიჯანი სოკოს გულსართით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი