გთავაზობთ ინდაურის კატლეტების მომზადების მარტივ და გემრიელ რეცეპტს!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ინდაურის ნაჭრებს მოაყარეთ მარილი, ჯერ ამოავლეთ ფქვილში, შემდეგ-ათქვეფილ კვერხში და ბოლოს
დაფქულ ორცხობილაში.
ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დააწყვეთ ინდაურის ნაჭრები და შეწვით ორივე მხრდან, სანამ კარგად არ
შეწითლდება. შემწვარი ხორცი მოათავსეთ თეფშზე და გარშემო შემოუწყვეთ ლიმონის ნაჭრები.
ქაბაბჩეტა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი