შემადგენლობა:
მომზადება:
ორ ფენა ლავაშს ვდებთ და ზემოდან თინუსს ვუსვამთ. შემდეგ ფენა ლავაშსს ვადებთ და ზევიდან მაიონეზს ვუსვამთ და დაჭრილ კვერცხს ვაყრით. მესამე ფენად ისევ მაიონეზს ვუსვამთ, დაჭრილ ხახვსა და ოხრახუშს ვაყრით. ბოლოს კი ყველს მოვახეხავთ. შემდეგ ამ ოთხივე ფენას გადავახვევთ და ცელოფანში ჩავდებთ. ერთი საათით მაცივარში გავაჩერებთ და მერე უკვე შესაძლებელია მისი მირთმევა.
გამომცხვარი თევზი ყველით და სოკოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი