თევზი ყაბაყის ”ქერცლით”

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. თევზის ფილე დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და შეწვით გაწითლებამდე.
  2. ყაბაყი დაჭერით თხელ რგოლებად და შებრაწეთ.
  3. სოკო დაჭერით წვრილად და შეწვით ზეთში. დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, ნაღები, მარილი, პილპილი, ადუღეთ შესქელებამდე და ათქვიფეთ მიქსერით.
  4. სუფრასთან მიტანის წინ გაცხელებულ თეფშზე დაასხით, სოუსი, დადეთ თევზის ნაჭერი, ზემოდან კი ქერცლისებურად მოაწყვეთ შემწვარი ყაბაყის ნაჭრები. გააფორმეთ მწვანილით.

 

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი კალმარი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი