შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგნეული ისე, რომ არ დავუზიანოთ მუცელი. ნიგოზი გავატაროთ
ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ გარეცხილი ქიშმიში, მოვასხათ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, ზეთში
მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ყველაფერი ერთად კარგად ავურიოთ, გამოვტენოთ თევზი მიღებული
მასით და შევწვათ ზეთში. გარნირად შემოვუწყოთ მოხარშული კარტოფილი.
გამომცხვარი თევზი პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი