თევზის ” შუბა”

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოვხარშოთ ჭარხალი, კარტოფილი და სტაფილო. ამ ყველაფერს გავხეხავთ, ოღონდ ცალ-ცალკე უნდაი ყოს. ქაშაყიც უდნა მოვხარშოთ და ზოლებად დავჭრათ. თეფშზე ჯერ დავალაგოთ ჭარხალი და მაიონეზი გადავსუვათ. შემდეგ სტაფილოს, მაიონეზს, კარტოფილს და ისევ მაიონეზს. ამის მერე დაჭრილ ქაშაყს დავალაგებთ, ისევ მაიონეზს წავსუვამთ. რაც შეეხება პილპილსა და მარილს, მათ ფენა-ფენა გემოვნებით მოვაყრით. ზემოდან შეგიძლიათ მოაყაროთ კამა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

გემრიელი სალათი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი