თევზის რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

პური გაჭერით შუაზე და გამოაცალეთ გული. გული დაჭერით კუბიკებად და გამოაშრეთ ღუმელში. მოხარშული თევზის ფილე დაჭერით, შეურიეთ მოშუშული მწვანე ხახვი, ათქვიფეთ მიქსერით დარბილებულ კარაქთან ერთად და მოაყარეთ პილპილი. თევზიანი მასა შეურიეთ პურის გამომშრალ კუბიკებს. გაჭრილი პურის ორივე ნახევარი ამოავსეთ მომზადებული შიგთავსით და შეაერთეთ. გააცივეთ 3 საათი. სუფრასთან მიტანის წინ დაჭერით თხლად.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი