შემადგენლობა:
მომზადება:
შაქარს, თაფლს და ძმრიან სოდას ,მოვასხათ თბილი წყალი, ჩავაყაროთ გარეცხილი ქიშმიში და დავდგათ ნელ
ცეცხლზე. როცა შაქარი გადნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, მოვაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ არაჟნის
სისქის ცომი. გავყოთ მიღებული მასა ორ ნაწილად და გამოვაცხოთ. გაციებულ ფენებს გადავუსვათ
ჩვენთვის სასურველი ჯემი. თაფზე მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ყაბაყის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი