შემადგენლობა:
მომზადება:
თაფლი, შაქარი და წყალი შევურიოთ ერთმანეთს და წამოვადუღოთ. მიღებული სითხე
ცოტა შევაციოთ და ნელ-ნელა ჩავამატოთ ფქვილი. გაციებულ ცომს ჩავამატოთ წყალში
გახსნილი სოდა და ყველაფერი კარგად ავურიოთ.
გადავიტანოთ ცომი მაგიდაზე და დავტოვოთ 8-10 წუთი. გავაბრტყელოთ ცომი 2სმ სისქეზე, ამოვჭრათ
ჭიქით მრგვალი გუნდები, გადავიტანოთ ფქვილიან ქურის ტაფაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში 15 წუთის
განმავლობაში 220 გრადუს ტემპერატურაზე.
გოზინაყი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი