გავაკეტე ზარმაცების ნამცხვარი და არ გამომივიდა.ნახევარ ჭიქა ზეთში როგორ უნდა ატკვიფო ერტი ჭიკა შაქარი რა და ორი ჭიქა ფკვილი.ზალიან მშრალი გამოვიდა და ვერ გავიგე არც რზე არც ცყალი არც კვერცხი.დაცერეტ და ზუსტად.
ვერ გავიგე რატო არ მცემ პასუხს.დგესაც როგორც გიცერიატ ისე გავაკეტე ზარმაცების ნამცხვარი და საერტოდ არც კი გამოცხვა.და მასა გამოვიდა ზალიან სკელი.და ცხობისას ერტი და იგივე ფორმა კონდა საერტოდ არ ამოფუვდა.მიტხარი როგორ მოვიკცე.
ნუ დაბთ ისეთ რეცეპტებს რომლებიც არათუ არ გაგიკეთებიათ, არამედ წარმოდგენაც რო არ გაქვთ მასზე. რა რეცეპტიც აქ წერია შეუძლებელია ამით რამე გამოვიდეს. თუმცა ამ მასალებს დავუმატე 2.5 ჭიქა წყალი და 0.5 ჩ.კ სოდა და ამ შემთხვევაში კარგი გამოვიდა. ცოტა შაქრის დამატებაც დასჭირდება. სიტკბო დააკლდა. მე ამ წუთას გამოვაცხვე 🙂
კი მაგრამ კვერცხი სულ არ უნდა?
არა კვერცხი არ უნდა
გამაფხვიერებელი რა არიიის?
სოდის მაგვარი ფხვნილია. გამაფხვიერებლიის მაგივრად შეგიძლიათ გამოიყენოთ სოდა.
გამაპხვიერებლის მაგივრად სოდა ნახევარი კოლოფი ვუქნაა???
კი შეგიძლიათ გამაფხვიერებლის მაგვრად სოდა გამოიყენოთ
კი შეგიძლიათ გამაფხვიერებლის მაგვრად სოდა გამოიყენოთ
აუუუ რამე მარტივი რეცეპტი დამიკომეთ რაა
აუ როგორ გავაკეთო გოგოებოო????
უპირველესად დიდ მადლობას გიხდით ასეთი კარგი საიტისთვის. ბაქლავის ზუსტი რეცეპტი დადევით რა იქნება.
ძალიან დიდი მადლობა … რაც შეეხება ბაქლავის რეცეპტს : http://receptebi.ge/?s=%E1%83%A4%E1%83%90%E1%83%AE%E1%83%9A%E1%83%90%E1%83%95%E1%83%90
ჩეხური ბაკლავის რეცეპტსაც თუ დადებთ კარგი იკნება.ქიშმიშიტ რო კეტდება.
გავაკეტე ზარმაცების ნამცხვარი და არ გამომივიდა.ნახევარ ჭიქა ზეთში როგორ უნდა ატკვიფო ერტი ჭიკა შაქარი რა და ორი ჭიქა ფკვილი.ზალიან მშრალი გამოვიდა და ვერ გავიგე არც რზე არც ცყალი არც კვერცხი.დაცერეტ და ზუსტად.
ვერ გავიგე რატო არ მცემ პასუხს.დგესაც როგორც გიცერიატ ისე გავაკეტე ზარმაცების ნამცხვარი და საერტოდ არც კი გამოცხვა.და მასა გამოვიდა ზალიან სკელი.და ცხობისას ერტი და იგივე ფორმა კონდა საერტოდ არ ამოფუვდა.მიტხარი როგორ მოვიკცე.
მე როგორც ვიცი კვერცხიც უნდა
ნუ დაბთ ისეთ რეცეპტებს რომლებიც არათუ არ გაგიკეთებიათ, არამედ წარმოდგენაც რო არ გაქვთ მასზე. რა რეცეპტიც აქ წერია შეუძლებელია ამით რამე გამოვიდეს. თუმცა ამ მასალებს დავუმატე 2.5 ჭიქა წყალი და 0.5 ჩ.კ სოდა და ამ შემთხვევაში კარგი გამოვიდა. ცოტა შაქრის დამატებაც დასჭირდება. სიტკბო დააკლდა. მე ამ წუთას გამოვაცხვე 🙂
wkali unda daamatot 2.5 chiqa