შემადგენლობა:
მომზადება:
ჭარხალი და სტაფილო გავხეხოთ სახეხზე და მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. დავუმატოთ
კომბოსტო, კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი,დავასხათ მდუღარე წყალი და თვდახურულ ქვაბში ვხარშპთ
30-35 წუთის განმავლობში. როცა კომბოსტო დარბილდება, ბორშჩს დავუმატოთ ტომატი. 5 წუთიანი
დუღილის შემდეგ ბორშჩს შევურიოთ არაჟანში გახსნილი ფვილი, მარილი და კერძი კიდევ 10 წუთის
განამავლობაში ვადუღოთ. კვერცხის გული და ცილა გავაცალკევოთ, ავთქვიფოთ მხოლოდ გული და დავუმატოთ
ბორშჩს.
ბრინჯის სუპი იოგურტით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი