შემადგენლობა:
მომზადება:
თბილი წყლით მოვზილოთ საფუვრიანი ცომი და დავდოთ სითბოში. როცა ამოვა, დავამატოთ დაფქვილი
კარდამონი,მარილი, შაქარი,ზეთი და ისევ ჩავზილოთ. ცომი მეორედ რომ ამოვა,ნაწილი გავაბრტყელოთ,
გადავიტანოთ ცხიმიან ქურის ტაფაზე და დავადოთ შაქართან ერთად მოდუღებული გახეხილი ვაშლის პიურე.
დარჩენილი ცომით გამოვჭრათ სხვადსხვა ფიგურები, მოვრთოთ ღვეზელი, გადავუსვათ თაფლი და შევდგათ
ღუმელში გამოსაცხობად.
მოცვის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი