მომზადება:
მოვამზადოთ ცომი ( ცომის მომზადების წესი ).
ვაშლის პიურე მოვამზადოთ შემდეგნაირად: ქვაბში მოვათავსოთ დათლილი
და დაჭრილი ვაშლი, დავასხათ ცოტაოდენი წყალი, დავახუროთ თავზე და
ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. როდესაც ვაშლი მოიხარშება, ამოვლესოთ.
დავამატოთ შაქარი, ვანილი და კანიანად გახეხილი ლიმონი
ან ფორთოხალი. კარგად ავურიოთ და მოვათავსოთ
წინასწარ გაბრტყელებულ ცომზე. გადავახვიოთ, გადავიტანოტ ზეთმოსულ
საცხობ ფირფიტაზე და გმოვაცხოთ ღუმელში.
სამარხვო ბლინჩიკები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი