ვაშლის პუდინგი

შემადგენლობა:

გულსართი: 

ზედა ფენა:

მომზადება:

ვაშლი გავფცქვნათ, ამოვაცალოთ თესლი და ძალიან თხლად დავჭრათ. ფორმას წავუსვათ კარაქი და ჩავდოთ ვაშლი, ზემოდან მოვაყაროთ შაქარი, ლიმონი ცედრა და მოვაწუროთ ლიმონი, დავუმატოთ წყალიც. კარაქი და შაქარი კარგად ავთქვფიოთ, სანამ კრემისებურ მასას მივიღებთ. დავუმატოთ სათითაოდ კვერცხი,ვანილი, ლიმონის ცედრა და ფქვილი. დავუმატოთ რძე და მიღებული მასა გადავანაწილოთ ვაშლზე.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტარტალეტკები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი