შემადგენლობა:
ცომისთვის:
გულსართისთვის:
მომზადება:
შაქარი და მარგარინი კარგად ავთქვიფოთ,დვუმატოთ კვერცხი, დარიჩინი, კარდამონი,
გამაფხვიერებელი, ფქვილი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ.
ვაშლი გავფცქვნათ, ამოვაჭრათ გულები, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ შაქარი.
ცხიმიან ქურის ტაფაზე მოვათავსოთ ცომის ახევარი, დავაყაროთ დაშაქრული ვაშლი
და ზემოდან მოვასხათ დარჩენილი ცომის ნახევარი. გადავუსვათ ნამცხვარს კვერცხის
გული და გამოვაცხოთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე 30-35 წუთი.
ბელგიური ტორტი |
უგემრიელესია ვანილის კრემთან ერთად