ვაშლის მურაბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წთ.

შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავაყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭირვალე. ქარვისებური გახდება.

ვაშლის მურაბა

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლეღვის ჯემი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი