შემადგენლობა:
მომზადება:
გოგრა გავფცქვნათ, მოვაშოროთ თესლები, ასევე ვაშლსაც, დავჭრათ წვრილად და ჩავთუთქოთ რძესთან ერთად.
ნელ-ნელა დავუმატოთ მანის ბურღული,თან გამუდმებით ვურიოთ და დავტოვოთ ცეცხლზე კიდევ 10 წუთის
განმავლობაში. მიღებული მასა გავაციოთ, დავაყაროთ შაქარი. კვერცხის გული გავყოთ შუაზე და ნახევარი
დავუმატოთ მიღებულ მასას. კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფოთ და ნელ-ნელა შევაზილოთ გოგრას.
მიღებული ცომი გადავიტანოთ კარაქწასმულ ფორმაში და გამოვაცხოთ ღუმელში 15-20 წუთის განმავლობაში.
რულეტი |