შემადგენლობა:
მომზადება:
მწვანილი გარეცხეთ და წვრილად დაჭერით. კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა მწიკვ მარილთან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე. კარაქი და კვერცხის გუი შეურიეთ მაწონს, დაუმატეთ მარილი, პილპილი, ერთმანეთში არეული ფქვილი, ცომის სამხვიერებელი და ცილა.ვაფლის ფორმა გააცხელეთ და თხლად წასუვით ზეთი. დაასხით 1-2 ს.კ ცომი და აცხვეთ 3-4 წთ. სანამ ღია ყავისფერი არ გახდება. ვაფლები ერთმანეთის მიმდევრობით გამოაცხვეთ.
ჩებურეკი სტაფილოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი