შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხის გულები ათქვიფეთ კარგად. ცალკე ჯამში მოათავსეთ რძე, ნაღები, მარილი და შაქარი, შემოდეთ ცეცხლზე და გააჩერეთ 5–10,სანამ არ გაცხელდება. შემდეგ გამორთეთ გაზი. ამ მასას დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი და ვანილი. აანთეთ ისევ გაზი და ურეით ამ მასას, სანამ სქელი და ერთიანი არ გახდება. ვანილის სოუსი ძალიან კარგია სხვადასხვა ნამცხვრებისთვის და პუდინგებისთვის.
ხილის ჯემი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი