შემადგენლობა:
მომზადება:
რძეს დავამატოთ 1ს .კ შაქარი და საფუარი. ჯამში მოვათავსოთ კვერცხი, შაქარი, კარაქი და ავთქვიფოთ. დავამატოთ საფუვრიანი მასა და ავთქვფიოთ, შემდეგ დაამატოთ ფქვილი და კარგად ავთქვიფოთ. მიღებული ცომი ჩავდოთ ზეთმოსმულ ჯამში რომ აუვდეს. შემდეგ გავაბრტყელოთ ცომი, და გამოვჭრათ მრგვალი ფორმები. შემდეგ ზევწვათ ზეთში. ბოლოს კი ამოვავლოთ მიანქარში და მოვაყაროთ თხილი.
ხილის სმუზი |