შემადგენლობა:
მომზადება:
გარგარი დამდუღრეთ ადუღებული წყლით და შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი. გააცალეთ კანი და დაჭერით
შუაზე,გამაოცალეთ კურკები და ისევ დაჭერით მეოთხედ ნაჭრებად. გაადნეთ კარაქი და მოხალეთ მასში ნუში.
შემდეგ დაუმატეთ შაქარი, კარგად გაადნეთ და თან ურიეთ.
დაუმატეთ გარგარი, დაახურეთ თავზე და გედგათ ცეცხლზე დაახოებით 5 წთ. შემდეგ გადმოდგით და
გააგრილეთ. ნაყინის ბურთულები მოათავსეთ გარგარის ზემოდან. მოასხით ყავის ლიქიორი და მაშინვე
მიიტანეთ სუფრაზე.
ბრინჯის პუდინგი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი