გემრიელი დესერტი..!
შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი დაშაქრის პუდრა ათქვიდწთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. 5 კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. გული და 1 მთლიანი კვერცხი თანდათან შეურიეთ კარაქიან მასას. დაუმატეთ ფქვილი და სწრაფად მოხილეთ ერთგვაროვანი ცომი.შეურიეთ ერთმანეთს დარიჩინი, შაქარი და შაქრიანი ვანილი.ცომი გაყავით ორ ნაწილად, გააბრტყელეთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე და 25X35 სმ-იან 2 მართკუთხედად და დაჭერით . წაუსვით კვერცხის ცილა, ზედ დარიცინიანი შაქარი და მოაყარეთ და ფრთხილად გადაახვიეთ.შედეთ მაცივარში 20 წთ. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ ოპერგამენტი.მაცივრიდან გამოიღეთ ცომის ორივე ნაჭერ, თითოეული 10 ნაწილად გაჭერით და დაწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე.აცხვეთ 12-15 წტ. გამოიღეთ ღუმელიდან და გააგრილეთ.კარგად გაგრილებული ნამცხვარი თუნუქის ჭურჭელში შეინაღეთ.
ბადრიჯანი ნიგვზის სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი