შემადგენლობა:
მომზადება:
მარილიდა 600 მლ წყალი მოათავსეთ ქვაბში და დადგით დაბალ ცეცხლზე, თან გამუდმებით ურიეთ, სანამ მარილის კრისტალები კარად არ გაიხსნება. წამოადუღეთ და გადმოდგით ცეცხლიდან.
მწვანილის,პილპილი მარცვლებისა და ნიახურის თესლის ნახევარი სტერილური ქილის ძირში მოათავსეთ. შემდეგ ჩააწყვეთ კიტრი, დაუმატეთ დაჭრლი ხახვი და დააყარეთ დარჩენილი ინგრედენტების მეორე ნახევარი.
ქილაში იმდენი მარილწყალი ჩაასხით,რამდენიც კიტრისა და ბოსტნეულის მთლიანად დასაფარად იქნება საჭირო. მოხუფეთ, დააკარით ეტიკეტი და 4–6 კვირით გრილსა და ბნელ ადგილას მოათავსეთ. გახსნის შემდეგ შეინახეთ მაცივარში.
ბრინჯის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი