გოგრის კრემ-ბრულე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ნაღები,დარიჩინი, ვანილი მოვათავოთ ქვაბში და შემოვდგათ ცეცხლზე, მივიყვანოთ ადუღებამდე.

კვერცხის გულები,შაქარი და მარილი ავთქვიფოთ ერთად. დავამატოთ გოგრის პიურე და

განვაგრძოთ თქვეფა, შემდეგ ნელ-ნელა დავამატოთ ნაღებიანი მასა. კარგად ავთქვფიოთ.

მიღებული მასა კოვზით გადავანაწილოთ სადესერტო ჭიქებში. სპეციალურ საცხობ ფორმაში

ჩავასხათ ადუღებული წყალი  და ჩავაწყოთ ჭიქები,  გავაჩეროთ 30 წთ. შემდეგ შევდოთ

ღუმელში, ვაცხოთ 30 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტირამისუ





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი