საჭირო მასალა:
მომზადების წესი :
მოვათავსოთ ქვაბში ლიმონი/ფორთოხალი , დარიჩინი, ბაჰარის მარცვალი და მიხაკი, დავასხათ 2/3 წყალი და ვადუღოთ 5 წუთი. ცალკე გავათბოთ ღვინო (არ უნდა წამოდუღდეს – ეს მთავარი პირობაა) და დავუმატოთ ის სანელებლებიან წყალს, დავდგათ ქვაბი დაბალ ცეცხლზე და გავაჩეროთ წამოდუღებამდე. გადმოვდგათ ქვაბი, გავწუროთ ღვინო და დავუმატოთ შაქარი/თაფლი (გემოვნებით) .
მარწყვის მილქშეიკი |
ორი მესამედი წყალი რამდენია, უკაცრქვად, მტკნარი წყლის მარაგის ორი მესამედი? 😀