შემადგენლობა:
სოუსისთვის:
მომზადება:
ღვიძლი დაჭერით თხლად, ხახვი-ალყა-ალყა. კუბებად დაჭრილი ლორი მოშუშეთ ხახვთან ერთად, დაუმატეთ ღვიძლი და განაგრძეთ შუშვა.კარტოფილი მოხარშეთ კანიანად, შემდეგ გაფცქვენით,გაჭერით შუაზე, ამოაჭერით გული, ისე რომ 3 მმ სისქის კედლები დარჩეს და ამოავსეთ ღვიძლიანი მასით.სოუსისთვის მოხალეთ ფქვილი, დაუმატეთ ბულიონი და ურიეთ შესქელებამდე. ხარშეთ 5 წთ. გააგრილეთ, გაწურეთ, შეურიეთ წვრილად დაჭრილი მოშუშული ხახვი, კარაქი, პილპილი, დაფნის ფოთოლი და მარილი. ხარშეთ კიდევ 1 5 წთ. გამორთვამდე 5 წუთით ადრე დაუმატეთ არაჟანი და წამოადუღეთ.ღვიძლით ამოვსებულ კარტოფილს მოასხით არაჟნის სოუსი და შედგით ღუმელში 10-15 წთ.
ღორის კანჭი ლუდით |