შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი დაჭერით საშუალო ზომის თხელ ნაჭრებად და კარგად დაარბილეთ კულინარიული ჩაქუჩით ( დაბეგვეთ). გაფცქვნილი კარტოფილი გაჭერით ოთხად. ალყა-ალყა დაჭერით ხახვი. გახეხეთ ყველი. ფორმაში ჩაალაგეთ ხორცის ნაჭრები,კარტოფილი და მოასხით მაიონეზი. ყოველი ფენის ჩალაგების შემდეგ მოაყარეთ ყველი, ხახვი,მარილი და პილპილი ( გაითვალისწინეთ,რომ მაიონეზი მარილიანია). შედეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე 30-40წუთი..
ბადრიჯანი პომიდვრის სოუსში |