შემადგენლობა:
მომზადება:
გათალეთ კარტოფილი და გარეცეთ, დაჭერით რგოლებად. წამოადუღეთ რძე და დაუმატეთ
კარტოფილს. 10 წუთი ადუღეთ თავდახურულ ქვაბში. დაჭერით ბეკონი და დაუმატეთ კარტოფილს 50 გრ
ყველთან ერთად. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.
მოათავსეთ კარტოფილი კარაქწასმულ თასის შუაგულში. გაარჩიეთ და ფრთხილად გარეცხეთ ისპანახი.
არ გაწუროთ, მაგრამ მოათავსეთ ორთქლზე, თავდახურულ ქვაბში, სანამ ისპანახის ფოთლები არ
დაიწყებს მტვრევას. შემდეგ გაწურეთ. ხახვი და ნიორი დაჭერით, მოხრაკეთ კარაქში, დაუმატეთ ისპანახი,
მოთუშეთ და მოათავსეთ კარტოფილის ირგვლივ, კარტოფილს და ისპანახს ზემოდან მოაყარეთ
დარჩენილი ყველი. გამაოცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 10 წუთი.
ხორცი მაიონეზით |