შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფაზე დაასხით ზეთი და კარგად გააცხელეთ, მოათავსეთ ზედ წვრილად დაჭრილი ხახვი და კარგად
ურიეთ, შემდეგ დაუმატეთ კარგად გარეცხილი და დარჩეული ისპანახი.ურიეთ კარგად, გააჩერეთ 5 წუთი
საშუალო ტემპერატურაზე. ცალკე ჯამში მოათავსეთ ფქვილი,რძე, გამაფხვიერებელი და კვერცხი, მარილი,
პილპილი და კარგად ათქვიფეთ. მიღებულ მასას დაუმატეთ ისპანახი და კარგად აურიეთ.
საშუალო ზომის საცხობ ფორმაში მოათავსეთ მიღებული მასა, მოაყარეთ გახეხილი ყველი,შედეთ
ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე 20 წუთის განმავლობაში.
ტაჯიკური ფლავი |