შემადგენლობა:
მომზადება:
ფილე დაჭერით, მოასხით ლიმონის წვენი , მოაყარეთ მარილი და პილპილი.ბულგარული წიწაკა დაჭერით გრძლად, მოშუშეთ კარაქში, დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, მარილი და პილპილი. პომიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გაფცქვენით და დაჭერით მრგვლად.პომიდვრები ჩააალაგეთ ცხიმწასმულ ფორმაში, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. ზემოდან მოაწყვეთ შემწვარი წიწაკა და თევზის ფილე.ყველი დაფშვენით, შეურიეთ პირშუშხა და დაჭრილი კამა. მიღებული მასა წაუსვით თევზს და შედგით ღუმელში 200 გრადუსზე 20 წთ.
ლოქო ტომატის სოუსით |