გაგრის მურაბა

გთავაზობთ გაგრის მურაბის რეცეპტს! 

მომზადება:

გამაოცალეთ კურკა გარეცხილ გარგარს ისე, რომ ერთმენეთს არ დააცილოთ.

დაახით მდუღარე წყალი და გააჩერეთ 3-4 წთ. ამოიღეთ წყლიდან და გააცალკეთ კანი.

მოხარშეთ სიროფი. 1 კგ გარგარზე 1 კგ შაქარი და 1,5 ჭიქა წყალი. ცოტა თეთრი შაბი.

სიროფი რომ შეგრილდება დაასხით გარგარს. გააჩერეთ  4 სთ. ხარშეთ თავდაუხურავ ტასტში 15-15 წუთი

სამჯერ. სუალედებში გააგრილეთ.

მოხადეთ ქაფი, რომ გაციდება ჩაასხით ქილებში.

გაგრის მურაბა

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

3 ინგრედიენტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი