ბულგარული წიწაკის ხიზილალა

ბულგარული წიწაკის ხიზილალა

დააგემოვნეთ წითელი და მწვანე ბულგარული წიწაკის ხიზილალა!

ინგრედიენტები:

წითელი და მწვანე ბულგარული წიწაკა – 6ც.

ხახვი – 2 თავი

ზეთი – 3 ს.კ.

3%-იანი ძმარი – 1 ს.კ.

მარილი გემოვნებით

მწვანილი გასაფორმებლად

 

მომზადების წესი:

ბულგარული წიწაკა ოდნავ შებრაწეთ ღუმელში, გააგრილეთ, გაჭერით შუაზე, მოაცილეთ კანი, თესლი, დაჭერით კუბიკებად. ხახვი დაჭერით წვრილად, მოშუშეთ ზეთში და გაყავით ორ თანაბარ ნაწილად. მოშუშული ხახვის ერთ ნახევარს შეურიეთ წითელი, მეორეს – მწვანე წიწაკა და შუშეთ კიდევ 7 წთ. გააგრილეთ, მოასხით ძმარი და მოაყარეთ მარილი. პატარა ჭურჭელში ცალ-ცალკე მოათავსეთ წითელი და მწვანე წიწაკა და გააფორმეთ მწვანილით.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

აკროშკა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი