მომზადება:
5 კგ მწვანე ბულგარულ წიწაკას ამოაცალეთ თესლი. დაჭერით ძალიან თხლად 2 კგ კომბოსტო, 1 კგ ხახვი,
300 გრ ნიორი, 150 გრ წითელი წიწაკა, ნიახური, ოხრახუში, რეჰანი 100-100 გრ, გახეხილი 1 კგ სტაფილო
ძმარი და მარილი გემოვნებით. გააჩერეთ 1 სთ.
წიწაკა ამოტენეთ მომზადებული მასით. მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილაში. დაასხით მარილიანი წყალი, მოუკარით
თავი.
ახალი ტყემალი |
болгарский перец – ტკბილი წიწაკა