ბულგარული წიწაკის მწნილი სატენით

მომზადება:

5 კგ მწვანე ბულგარულ წიწაკას ამოაცალეთ თესლი. დაჭერით ძალიან თხლად 2 კგ კომბოსტო, 1 კგ ხახვი,

300 გრ ნიორი, 150 გრ წითელი წიწაკა, ნიახური, ოხრახუში, რეჰანი 100-100 გრ, გახეხილი 1 კგ სტაფილო

ძმარი და მარილი გემოვნებით. გააჩერეთ 1 სთ.

წიწაკა ამოტენეთ მომზადებული მასით. მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილაში. დაასხით მარილიანი წყალი, მოუკარით

თავი.

ბულგარული წიწაკის მწნილი სატენით

4.3 (86.25%) 16 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ახალი ტყემალი





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*Leri says:

    болгарский перец – ტკბილი წიწაკა

დატოვეთ კომენტარი