შემადგენლობა:
მომზადება:
ბულგარულ წიწაკას მოაჭერით თავი, ამოჭერით შიგთავსი. მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაამატეთ ტომატპასტა. ტომატპასტასტაც რომ მოიშუშება, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და ცხარე წიწაკა, რამდენიმე ეუთის შემდეგ ჩაამატეთ წვრილად დაჭრილი ან გახეხილი სტაფილო, მოაყარეთ მარილი და გადმოდგით ცეცხლიდან.
ბულგარულ წიწაკა ამოავსეთ სტაფილოს გულსართით. დაახურეთ წიწაკის წაჭილი თავები, ერთრიგან ჩაალაგეთ ქვაბში, დაასხით გახეხილი პომიდორი, მოაყარეთ მარილი, დააფარეთ თეფში. დაადეთ სიმძიმე ,დაახურეთ ხუფი და მოხარშეთ.
ვაშლის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი