ძალიან გემრიელი კერძი!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი 1 საათით ჩაამუჟუჟეთ ზეითუნის ზეთსა და პილპილში. მოათავსეთ თავდახურულ ჭურჭელში,
4 შამფურს რიგრიგობით წამოაცვით ღორის, ხბოს და საქონლის ხორცის ნაჭრები. დააწყვეთ ოდნავ
ცხიმიან გრილზე და ბრაწეთ 8 წუთის განმავლობაში. ხშირად ატრიალეთ. მოაყარეთ მარილი და მაშინვე
მიიტანეთ სუფრაზე სატაცურთან ან ჩაშუშულ მწვანე ხახვთან ერთად.
სპაგეტი '' ჯენოვეზე'' |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი